Allmänna villkor

 

Allmänna villkor – samtycke privatperson

 

EU:s senaste dataskyddsförordning (GDPR) stärker den enskilda personens rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda deras personuppgifter. Lagen träder i kraft den 25 maj 2018.

Din integritet är viktig för oss! Därför vill vi, i dessa allmänna villkor – samtycke, informera dig hur vi säkerställer att vi skyddar dina personuppgifter enligt EU:s senaste dataskyddsförordning (GDPR).

För att kunna erbjuda dig våra tjänster, produkter, skicka erbjudanden och nyhetsbrev till dig behöver vi ditt samtycke.

BodyMind & Beyond vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att tillhandahålla våra tjänster samt skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden till dig.

Genom att du är registrerad hos oss, är tecknad för medlemskap, köper våra tjänster och produkter samtycker du till att följande uppgifter finns registrerade hos oss på säker plats och i vårt bokningssystem Boka Direkt samt prenumererar på vårt nyhetsbrev:

Namn

E-postadress

Folkbokföringsadress

Telefonnummer

Personnummer

Orsak till köp av tjänst, hälsouppgifter

Anteckningar under uppdraget

 

Allmänna villkor – samtycke företag, föreningar

För företag och föreningar gäller liknade med förändring:

Genom att företaget/föreningen som du representerar har visat intresse för kontakt, samarbete och/eller köp av våra tjänster och du har blivit utvald som kontaktperson samtycker du till att följande uppgifter finns registrerade hos oss:

Namn,

E-postadress,

Telefonnummer

 

Allmänna villkor - samtycke BodyMindBuilders

För BodyMind & Beyonds träningsgrupp BodyMindBuilders gäller samtycke, dels till allmänna villkor-privatperson enligt ovan och samtycke att vi sparar och publicerar bilder/videos på sociala medier och vår hemsida.

Naturligtvis kan man helt avstå att delta på bild/video, det är ingen förutsättning för att kunna träna med oss.

 

Du har alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter för utförande av tjänst, samt rätten att avsäga dig prenumeration på vårt nyhetsbrev.

Du behöver då göra en aktiv handling och kontakta oss på nedan angiven e-postadress.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på michael@bodymindandbeyond.se eller via kontaktformuläret. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna in klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

 

Inaktiva kunder hos oss avskrivs senast inom ett år. Då raderas samtliga uppgifter.

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved