Kundreferenser

 

 

Kundreferenser är alltid trevligt att läsa för att få en uppfattning om vad andra tycker.

Fler referenser kan Du läsa på Facebook, klicka här.

 

 

Johanna Müller

Johanna Müller är en flitig medlem hos HelhetsAkademin och Bodymindbuilders sen över 1 år och har deltagit i BodyMind & Beyonds livsstilsutmaning under 6 veckor.

Här följer hennes intryck och upplevelser:

 

Bodymindbuilders:

Det är härligt att ingå i ett sammanhang. Känna gruppkänsla. Här får jag testa mina gränser och utvecklas i en fantastisk miljö dessutom. Alla kan vara på sina egna villkor. Det är en boost att kunna träna ute året om. Jag tror inte jag varit sjuk en enda gång sen jag började träna och tror det har med träningen och utevistelsen att göra. Passen är varierade och innehåller många delar jag gillar. Det är mycket fokus på medveten andning genom hela träningspasset och vi avslutar alla pass med stretching och meditation så det är även fokus på den andliga biten. Jag blir inspirerad av Michaels sätt att leda passen. Han ser varje individ och våra skillnader och motiverar mig att försöka lite till i varje moment.

 

Livsstilsutmaningen:

Jag antog livsstilsutmaningen under 6 veckor och det var verkligen en ögonöppnare där jag fick belysa mina vanor och beteenden. Jag fick bra stöd och hjälp på vägen hur jag kunde ändra mina mönster, sätta upp nya mål och vanor.

 

Helhetsakademin:

Helhetsakademin är för mig ytterligare ett ben att stå på för mitt bästa mående. En andlig oas med mycket vänlighet där jag får inspiration och egen tid. Här kan jag utöva olika sorters yoga med mycket kompetenta lärare och även vila, läsa, njuta av té och rawbollar och bara vara.

Att kombinera min fysiska uteträning och yoga är för mig helt perfekt !

 

 

Karolina Andersson, 22 år, Helsingborg

 

När jag tittade mig i spegeln för 7 veckor sedan kände jag inte igen personen som stod framför mig! Jag isolerade mig, ville inte visa mig tom sjukare mig från jobb en dag! En dag fick jag ett tips om Michael, bodymindandbeyond! Jag antog utmaningen och det är något av det bästa och viktigaste jag gjort för mig själv! Jag har varit kritisk till dieter och inte lyckats hålla dem innan men tack vare Michaels otroliga stöd och engagemang har även jag lyckats! Jag har fått en kickstart och en massa kunskap! Jag har inte bara kommit en bra bit mot mina fysiska mål utan jag har lyckats nå mitt psykiska mål! Jag har brottats med mina tankar & känslor och nu till det viktigaste jag har segrat!! Med all kunskap jag fått med mig vet jag nu för första gången hur jag ska nå mitt fysiska mål hälsosamt! Tack Mikael, du har inspirerat, stöttat och givit mig den puschen jag behövt för att komma ur min viktsvacka! Och det bästa av allt, jag har haft roligt hela tiden!!! på min sista invägning idag blev jag chokad när jag såg mellanrummet mellan magen och måttbandet, jag blev riktigt stolt och känner stor motivation för min fortsatta träning! idag när jag tittar mig i spegeln blir jag glad, stolt och känner att nöjd! Detta året ser jag fram emot sommaren!

 

Stort tack Michael för att du trodde på mig när min egna tro försvann!

Tack för att du pushade mig när motivationen gick ner!

Tack för att du fått mig se glädje i min viktnedgång!

Tack för denna kickstart! Du är en pärla! Tack vare dig har jag nu byggt upp min självkänsla och känner stor lycka!

 

Mina resultat: efter 7 veckor!

Vikt: -5,6 kg

Stuss/rumpa: -5,5 cm

Midja: -6cm

Buken: -14 cm

Lår: -3 cm vardera

Fettprocent: - 4%

 

 

Ronja Sjölin, 26 år, Ramlösa

På nyårsafton bestämde jag mig för att anta Michaels utmaning och göra en del förändringar i vardagen. Med hjälp av Michaels kunskaper och helhetssyn har jag lyckats att på 9 veckor gå ner 9,5 kilo och inte nog med det, jag mår toppen. Allt pekar på rätt håll med minskad fettprocent, minskade kroppsmått på rätt ställe och ökad muskelmassa. Michael fokuserar på hela människan. Han varierar kost och träning efter individen för han vet vikten av att alla är olika och unika. Han vill hjälpa till att ge kunskap så man kan skapa en stabil livsstil och skippa kortvariga och ohållbara dieter. Michael har även hjälp mig med fysisk träning och medveten andningsträning som gett resultat inte bara på vikten utan även i stressade situationer. Michael är en fantastisk coach som stöttat mig hela vägen och finns alltid där när frågor och hinder dyker upp. Jag kan varmt rekommendera att satsa på er själva ni också och anta denna spännande utmaning! Jag har verkligen fått den utlovade kickstarten jag behövde.

Tack Michael !

 

 

Mina resultat:

- 9,5 kg

- 6 cm midja

- 9 cm stuss

- 6,5 cm lår

 

 

Caroline Okkerström, 33 år, Helsingborg

Sex veckor går i rasande fart, när jag började på utmaningen hos Michael, Bodymind & Beyond var jag inte helt säker på vart det skulle leda mig, jag visste bara att jag ville ha och var redo för en förändring.

Jag hade skrivit ner mina mål :

*Kunna/orka springa 5km

*Bli starkare

*Gå ner i vikt

*Få bra matvanor som håller i längden

och allra längst ner på pappret stod det målet som jag var mest skräckslagen inför, där stod:

*Få lov att lyckas

Jag ville verkligen lyckas!

Michael hjälpte med att lägga om min kost, träning och göra mig mer medveten om min andning. (Sover numera med tejpad mun på nätterna och bara det är en berättelse i sig 😂)

Förutom fyspassen som jag redan tränar två gånger i veckan bestämde vi att vi skulle springa tillsammans en gång i veckan och jag fick även ett schema med träning jag skulle göra hemma.

Superpeppad gick jag "all in" redan från början! Varje vecka har jag fått väga och mäta mig och redan efter första veckan syntes resultat.

Michael har varit noga med att informera om att bakslag kan komma, att jag inte ska ha för höga förväntningar på mig själv och att resultaten kommer att komma.

Det har varit tufft, vissa dagar tuffare än andra men jag ville inte ge upp, jag var bestämd om att klara mina mål och göra detta för mig själv! Jag har tills idag tvivlat på att jag skulle lyckas med löpningen då det har känts extra tufft..

Utmaningen kan jag rekommendera alla som vill göra något för sig själv!

Har det varit värt all fokus på träning och mat då?! Absolut, alla dagar i veckan! Det är såhär jag vill fortsätta, jag har hittat något som passar mig.

Resultaten efter dessa veckor:

-4,4 kg totalt

- 4,7 % fett

+ 3,3 % vätska

+ 0,4 kg muskler

- 8 år metabol ålder

- 1,5 cm axlar

- 7 cm midja

- 3,5 cm stuss

- 2,5 cm lår

 

Och idag lyckades jag jogga 5 km utan att stanna eller promenera!

JAG FICK LOV ATT LYCKAS!!

TACK för att du trodde på mig Michael, utan dig hade det inte gått!

 

Roger, 37 år, Helsingborg:

"Var kund hos bodymind i 12 veckor och jag är nöjd med mitt resultat"

Roger nådde sin målvikt på halva tiden, -5,5kg !

 

Magnus, 38 år, Helsingborg, diabetiker & sockerberoende:

Idag fick jag bästa julklappen! Bekräftelse och tacksamhet ifrån en mycket nöjd klient som jag haft nöjet att coacha i 9 mån.

”Jag har med Michaels hjälp, i mitt egna tempo och utefter mina förutsättningar kunnat göra bestående, hållbara och absolut nödvändiga livsstilsförändringar.

Michael har peppat & coachat och varit ett gott stöd på vägen. Resultaten talar för sig själv. Jag har kommit igång med motion/träning och fått helt nya kostrutiner i takt med att mina kostkunskaper ökat. På vägen har jag gått ner 16,5 kg, sänkt mitt blodtryck, fått normala blod & sockervärden och fått kontroll över mitt sockerberoende.

Dessutom har jag nu med mig en full verktygslåda inför min fortsatta resa på egen hand. "

 

Tacksamheten och tillfredställelsen är mycket stor och jag tackar ödmjukast för dom fina orden !

 

Varmt välkommen Du också !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad tycker BodyMind Buildersmedlemmarna om passen i Ramlösaparken ??

Några medlemmar fick besvara 3 frågor:

1. Vad tycker du är det bästa med fyspassen ?

2. Vad har träningen med oss gett dig för resultat hittills ?

3. Finns det något du saknar, vill lägga till eller förändra angående fyspassen?

 

Pia Riestad:

1. Att få träna utomhus är det absolut bästa med träningen, frisk luft i massor! Jag gillar att träna i grupp och upplägget på passen verkar nästan specialanpassade för mig😊, kondition och styrka i lagom doser och lite lek och tävling däremellan. Dessutom härlig avslappning och stretch på slutet.

2. Armmuskler! (Även om det kanske inte syns😀). Har lärt mig göra armhävningar och jobba med olika styrkeövningar för just armarna och det är något jag alltid fuskat mig igenom på all annan träning! Men eftersom vi under din ledning gör det individuellt i egen takt har jag lyckats med det.

3. Kan inte komma på något jag vill förändra. Är jättenöjd👍

 

Tina Kassai Knezevic:

1. Gillar blandning både på deltagare och övningar. Det passar alla. Ger mig en utmaning som gillar tuff fys. Får mig att minnas kampsporten.

2. Det resultat det gett mig är nog att jag fått glädjen tillbaka att träna. Ger energi och mersmak.

3. Kommer spontant inte på så något att ändra på. Tyckte första gången i vintras att det inte var tillräckligt tufft men det är det nu.

 

Caroline Okkerström:

1. Jag tycker det bästa med fyspassen är att träningen är utomhus, att vi använder kroppen och naturen som "redskap" och att alla gör efter egen bästa förmåga. Sist men absolut inte minst att vi är ett härligt gäng, det spelar också in 😀

Sen tiderna på träningstillfällena är bra för mig eftersom jag jobbar oregelbundna tider och som dom ligger nu ger det mig möjlighet att vara med 3 av 4 veckor! Det är toppen! 👍🏻

2. Träningen har gett mig mycket, mitt välmående har blivit bättre och jag är starkare både fysiskt och psykiskt.

3. Jag tycker det är bra variation på passen så där är inget jag saknar i dagsläget.

 

Carina Österling:

1. Det bästa för mej är att man kan ha barn med och att de kan deltaga i träningen. Annars hade det inte blivit någon träning. Variationen jag gillar bäst.

2. Jag har blivit starkare i nacke/axlar och rygg och därav fått bättre hållning. Har färre

muskelknutor och axelproblem och har väldigt sällan huvudvärk numera.

3. Nej, jag gillar variationen och tycker det är kul med nya övningar. Ska samtidigt bli kul att kunna utnyttja gräsmattan lite mer när det blir varmare. Skulle i o f kunna tänka mej att börja tidigare på lördagarna. :-)

 

Henrik Ekstam:

1. Bra variation, man känner igen övningarna utan att gjort dem så ofta att man tröttnar. Man kan anpassa de flesta övningar efter sin egen ambition och därmed styra hur trött man blir.

2. Bra vitamininjektioner i vardagen. Hinner tyvärr inte träna så mycket så jag kan säga vad det gett exakt men uppskattar mångsidigheten

3. Tror mycket på både utegym och kampsportsinslag, det ser jag fram emot.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved