Michael Grönhed

 

 

 

 

 

 

 

Jag är en trygg familjefar med stort intresse för människan och alla våra livsfrågor.

Min utbildning som Friskvårdsterapeut, Kostrådgivare och Medveten Andningsinstruktör tillsammans med min livserfarenhet är mina verktyg

jag använder i mitt arbete som rådgivare & coach.

 

Jag arbetar med livsstilsförändring på olika plan. Jag arbetar kognitivt och har ett holistiskt synsätt på människan. Att må bra på livets alla områden är en strävan för mig. Med egna erfarenheter ifrån livets baksida har jag lärt mig mycket om mig själv och livet som jag har stor nytta av i mitt arbete. Jag vet hur det är när det blir för mycket av livets goda och det istället blir livets onda. Som ett resultat av min egen resa väger jag idag 20 kg mindre än för några år sen.

 

Jag försöker leva som jag lär. Jag tränar Taekwondo sen många år, håller träningar i Ramlösa brunnspark flera ggr/v, både enskilt och i grupp. Medveten andning, meditation och träning är naturliga inslag i min vardag.

Min kost består av ren, god, naturlig mat utan tillsatser, gluten & socker.

Minimalt med kolhydrater & mer naturliga fetter.

 

Jag arbetar även med socialt arbete i olika former. Under några år har jag varit ett stöd för människor i olika utsatta livssituationer då jag varit verksam som kontakt/stödperson och umgängesstöd åt olika kommuner.

Utan dömande och utefter dina behov kan jag vara ett stöd för dig.

 

Med stort engagemang, empati och förståelse för förändringsprocessen hjälper jag gärna Dig i Din strävan mot just Dina egna uppsatta mål.

 

 

 

Välkommen att boka ett konsultationssamtal - 0768-715808

 

Läs mer om mig & mitt företag här!

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved