AndningsYoga

 

 

 

Vad är AndningsYoga?

Övningarna är en kombination av yogaövningar och stretching och rörlighetsträning med extra stort fokus på andningen och att vara närvarande/mindfull under hela passet. Alla utgår utifrån sina egna förutsättningar. En del övningar utförs stående, men dom flesta övningar sittandes. Passet avslutas alltid med kroppsscanning och en stunds meditation. Sammanfattningsvis, Andningsyoga är en härlig mix av yoga, stretching, medveten andning och mindfulness. Grundläggande är en korrekt andning vilket vi alla har stor glädje av i alla våra angelägenheter.

 

 

Projektet med Andningsyoga hos Hjärt & Lungföreningen i Helsingborg under 2016 har varit mycket lyckat och uppskattat av medlemmarna. Därför fortsätter vi givetvis med Andningsyoga även under 2017.

 

 

Bodymind & Beyonds koncept för både Andningsyoga och Sittgymnastik har varit mycket uppskattat av Hjärt & Lungföreningen Helsingborgs medlemmar. Som alltid i BodyMinds verksamhet: STORT fokus på andningen!

 

Dessutom har vi nu under våren 2017 utbildat 14 st Andningsyogavärdar hos lokalföreningarna tillhörande HjärtLung Skåne ! Stort tack för förtroendet och för all positiv feedback !!

 

 

 

Är Er förening eller Ert företag nyfiken på Andningsyoga och ett samarbete med BodyMind & Beyond?

 

Välkommen att höra av Er för ett samtal och fri offert !

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved